Monday, 12 October 2015

Maaf, Lama tak aktif di blog :(

Assalammualaikum semua follower di blog ini..

Ampun maaf ya sebab lama menyepi dan tak update blog langsung... nak kata bizi tak jugak.. tapi mungkin disebabkan dah lama tak usik blog ni...terus jadi malas nak update... padahal banyak sebenarnya yang nak dikongsikan dengan korang...

Hari ni disapa seseorang dengan pertanyaan "kenapa lama tak update blog, suke tengok gelagat anak2 awak di instagram...."

wah memang tak sangkalah rupanya ada yang sudi ikut perkembangan saya dan anak-anak... insyAllah saya cuba untuk aktif balik macam dulu ya... tapi memang dah lama giler tak aktif.... masih ada yang sudi nak baca tak?? hihhi Rindu jugak nak berblog walking... :)

Sebenarmya, blog ni saya dah privatekan sebelum ni sebab dah tak aktifkan... tapi hari ni saya public kan semula dan ada beberapa entry yang saya dah delete atas sebab-sebab tertentu... :) dan sempatla jugak saya godek-godek apa yang patut, tukar header sket,,, tak sangka masih ade skill lagi nak edit-edit ni, walaupun takde la cantik mane pun kan... hahah

Sementara ni, saya tepek dulu pic terkini kami sekeluarga masa hari raya haji hari tu... nanti saya sambung di entry yang lain yer... for now, kite update post kasi warming up dulu... hahhaa


Love,
Mama isha & izzul

6 comments:

  1. Cantik pic raya tu hehe...nak tengok lagi?

    ReplyDelete
  2. Salam. Haaaaaa lamanya awak tak muncul. selalu jumpa awak kaT Instagram je kan..hehehehe. Apapun selamat kembali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. hihi... tula, kat instagram je aktif... insyAllah, moga daku rajin aktif di blog jugak... :)) TQ mumy cute!

      Delete
  3. salam kenal sis...singgah follow #150..
    terus kan menulis... :)

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan jejak anda disini.. :p

Tabung iSHa & iZzUL